dimecres, 19 d’octubre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT  6 –  CN GRANOLLERS 9 (1-2 ; 1-3 ; 1-2 ; 3-2)
Dissabte 15-10-2010 a les 16.30 hores
 
Primer partit de la temporada de l’equip absolut del CN Olot. Un equip semblant al dels últims partits de la temporada passada, amb una barreja de joventut i experiència que dóna il•lusió als olotins.
Els locals que van ser molt disciplinats, intentant en tot moment  posar en pràctica les consignes tàctiques, es van veure superats pels visitants al contraatac. L’equip visitant molt més gran en físic i edat que els olotins van demostrar estar en un excel•lent estat de forma i van treure molt profit de les jugades a la contra.
Malgrat la derrota els locals van fer un bon partit, van tenir una bona presa de decisió al començament del partit,  però després amb el cansament acumulat ja no era igual de fluïda. Tot i que es va fallar en l’execució,  els nostres jugadors van disposar de moltes més ocasions de gol que els rivals, però l’encert del porter i la falta de punteria dels locals van anar minant psicològicament a aquests i decantant el marcador cap els visitants. Una reacció en els últims dos minuts del partit va permetre als olotins maquillar l’electrònic amb un 6 a 9 final.
Aquest ha estat el xiulet de sortida de la temporada i si aquest és el punt de sortida, el nivell i la il•lusió inicial de l’equip, es pot pronosticar una excel•lent temporada del CN Olot absolut, ja que la progressió pot ser descomunal.
El proper cap de setmana en horari no habitual, divendres a tres quarts de nou, els olotins reben al CN Rubí B a Olot.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); RAVIÑA, Cèsar (1); IBERN, Jan (1); COLOMER, Sergi (1); REIXACH, Marc (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús; SOY, Sergi; GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau; MELNYK, Anton.