dilluns, 31 d’octubre del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN Olot 14 CN Sallent 15 (7-3, 1-5, 2-2, 4-5)
Dissabte, 29 d’octubre  del 2011

De vegades sembla difícil que un partit que s’encarrila de manera contundent se t’escapi de la manera que se’ls va escapar el d’aquest dissabte passat a l’equip femení del CN Olot.
L’anàlisi del partit, però, fa que se n’aclarin els perquès.
Després d’un inici aclaparador amb un parcial de 6 a 1, l’equip local es va relaxar d’aital manera que fins i tot un dels gols encaixats va ser en pròpia porta. Tanmateix aquesta dinàmica va comportar decicions tècniques poc encertades demostrant un excés de confiança, fet que va permetre que l’equip del Bages s’anés acostant poc a poc en el marcador fins aconseguir empatar.
A partir d’aquí el partit va matenir-se molt igualtat fins al final, però el Sallent va demostrar estar molt millor que l’any passat, sobretot físicament ja que en aquest partit van saber aguantar fins el final molt millor que les Olotines, a més van recolzant-se molt amb la seva millor jugadora (9 gols) i van saber aprofitar les seves oportunitats per emportar-se els dos punts.
Ara els pròxims partits es converteixen en molt importants ja que els resulats dels mateixos marcaran una mica el camí de tota la temporada. Cal treballar i esforçar-se per poder treure un resultat positiu.


VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (3); JAIME, Zaida (1); NOGUÉ, Vanesa (1); SANCHEZ, Marina; SALVADOR, Coral; ARGUILEA, Lorena (1); CARRASCO, Paula; MASSEGUR, Bàrbara (4); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; DESEURA, Gemma; FUENTES, Cristina (4).