JUVENIL

CN Granollers 7 CN Olot 11 (1-4;2-1;2-1;2-5)
Divendres, 28 d'octubre de 2011

Divendres passat va debutar l’equip juvenil del CN Olot, donant el tret de sortida a una temporada en la qual hi ha dipositada molta il·lusió i treball per part de tot l’equip.
El partit va començar tal i com s’havia plantejat de bon principi contra un rival molt dur que no va deixar en cap moment les coses fàcils als olotins, però la superioritat tècnica dels visitants no va tardar en posar-se de manifest mitjançant un avantatge de 0 a 4 en l’ electrònic.
Després d’aquest primer quart els olotins van anar-se del partit caient en un joc molt físic amb el qual hi sortien guanyant els locals, fet que va quedar demostrat quan varen arribar a  l’últim quart amb un 5 a 6 a favor dels visitants.
Al començament de l’últim quart, en només 4 minuts durant els quals els olotins van retrobar-se amb el nivell del primer quart, van fer un parcial de 0-4 (5 a 10 en el total) que va deixar el partit quasi definit.
Es van aconseguir els tres punts i va passar el primer partit, ara els olotins han de treballar per poder desenvolupar durant tot un partit el nivell demostrat en alguns moments d’aquest primer.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav (1); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (3).