dimecres, 9 de novembre del 2011

JUVENIL

CN MOLINS DE REI 5 – CN OLOT 9 (1-2;0-3;2-1;2-3)
Diumenge 06-11-2011

Segon partit de la lliga i segona victòria. Això col•loca als olotins en el primer lloc de la classificació, però això no ha fet més que començar  i no s'ha de llançar petards, la lliga és molt llarga.
Els olotins, però, estan demostrant que aquesta temporada volen lluitar fins l’últim partit i fer coses importants.
El partit era considerat com un partit complicat ja que es jugava en una piscina de grans dimensions, gens favorable pels olotins. Malgrat aquest inconvenient, la serietat del treball i de l’organització de l'equip van fer que els olotins poguessin porar a terme el seu joc. També és veritat, que els nostres en algun moment del partit van veure perillar-lo, sobretot quan en el començament del tercer quart els locals van marcar dos gols seguits i van passar a dominar el joc imposant la seva superioritat física davant els garrotxins, que en sortien perdent.
El CN Olot va reaccionar al començament de l’últim quart per posar una diferència de 5 gols a falta de 4 minuts de joc. D’aquesta manera es va arribar a un resultat final de 5 a 9.
El proper diumenge l’equip juvenil del CN Olot rep al CN Poble Nou.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; FLORES, Maikel; ROURA, David; IBERN, Jan (4); COLOMER, Sergi (1); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (2).