dimecres, 9 de novembre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 11– CN MONTJUÏC B 9 (3-3 ; 2-2 ; 4-3 ; 2-1)
Dissabte 05-11-2010
Després del cap de setmana de descans, es tornava a la competició contra el CN Montjuïc B que venia de guanyar a casa del Geieg per la mínima. Tenint en compte aquest resultat i els partits jugats la temporada passada amb els barcelonins, tot feia esperar un partit molt disputat.
I això és el que va succeir; en tot moment els resultat va anar molt igualat com ho demostra que des de l’1 a 0 l'Olot no va poder avançar-se en el marcador fins al parcial del tercer quart. A partir d’aquest moment els locals van portar l’iniciativa en el joc i d’aquesta manera es van emportar la victòria.
El nivell de joc no va ser com el de l’últim partit davant el CN Rubí, però també és molt important poder guanyar partits malgrat no puguis realitzar un bon joc. Els visitants van centrar tot el seu joc en els llançaments exteriors, dels quals els van treure molt de profit.
El joc dels garrotxins encanvi, es va basarmés en els seus recursos interiors ja que moltes jugades vingueren de la posició de boia, des d’on es van treure una gran quantitat de jugades de superioritat numèrica.
Després d’aquesta victòria l’equip absolut masculí del CN Olot es queda amb dos victòries i una derrota i el proper desplaçament es presenta molt complicat, a casa d’un vell conegut, l’Unió Esportiva Horta.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi (2); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi (1); REIXACH, Marc (2); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (5); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau; MELNYK, Anton.