dimecres, 23 de novembre del 2011

ALEVÍ

CW Figueres 5 CN Olot 20 (0-0; 1-3; 1-4; 0-2; 1-6; 2-5)
Diumenge 20 de novembre 2011

Res no feia pensar que després d’una primera part sense gols, el partit acabés amb la diferència que va marcar el resultat final ni tampoc que es fessin tants gols. De fet si s’analitza el marcador, es veu que a poc a poc els olotins van anar millorant els seus registres golejadors i que en els dos últims períodes es va fer palesa la superioritat respecte els empordanesos.
Aconseguir un joc més fluid en atac fent espaiós el camp, recolzar amb més claredat els companys o fer circular la pilota amb més seguretat, són coses que encara calen treballar més, però l’equip ja comença a tenir un segell d’identitat, que se centra sobretot en una lluita incansable durant tot el partit, jugui qui jugui. La quantitat de pilotes robades així ho demostra.
Cal felicitar a l’equip per aquest partit, però sobretot pel bon treball que fan en els entrenaments setmanals i encoratjar-los a continuar en aquesta línia.

GHICA, Iulian Razvan; TARRÚS, Marc; RUIZ, Álvaro; VILA, Biel; CASADEVALL, Arnau; AGUILERA, Ivan; COMA, Marc; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; SEGURA, Biel.