dimarts, 15 de novembre del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN Olot 16 CN Catalunya 3 (3-0, 4-0, 5-1, 4-2)
Dissabte, 12 de novembre de 2011

Bon partit el que van realitzar les noies del CN Olot. Per fi van aconseguir la primera victòria, que feia molta falta.
 La realitat és que va sorprendre que l’equip del barri de gràcia fos tant jove i inexpert ja que els resultats que fins ara havien obtingut no ho feia pensar. L’obligació de les olotines, però, era aprofitar aquesta superioritat i assegurar la victòria ja que necessitaven sumar els dos primers punts per poder tenir opcions a una bona classificació.
En el transcurs del partit es varen veure detalls molt positius, com per exemple la col•locació en superioritats i inferioritats numèriques, una jugada que cada vegada tenen més clar, o també el fet de saber asserenar el joc en els moments que així ho demanen. Això va permetre mantenir la iniciativa en tot moment i fer bona la tranquil•litat que dóna guanyar tots els parcials del partit.
Malgrat aquesta millora sempre hi ha coses a treballar: els contraatacs i el desenvolupament d’un joc estàtic més dinàmic són les prioritats. Per aconseguir-ho cal ser constants i pacients, però també incansables.
La setmana que ve tenen un partit molt difícil contra un dels equip provinents de la categoria superior, l’autònoma.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (2); JAIME, Zaida (2); NOGUÉ, Vanesa (2); SANCHEZ, Marina (1); ROMERO, Mireia (1); ARGUILEA, Lorena; MASSEGUR, Bàrbara (2); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; DESEURA, Gemma; FUENTES, Cristina (6).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats noies! Ara a seguir així!!!

Laura