dimecres, 9 de novembre del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN Badia 15 CN Olot 8 (4-1, 3-2, 6-2, 2-3)
Dissabte, 5 de novembre de 2011

Tot feia pensar que el partit, un d’aquells que calcules tenir-hi possibilitats, se’ns escaparia de les mans ja que les nombroses baixes que l’equip presentava condicionarien molt el joc; i així va ser.
Malgrat això, les noies que sí van poder desplaçar-se, conscients de la seva inferioritat no van abaixar mai els braços tot i que davant tenien un equip molt superior que només es va dedicar a aprofitar les seves avantatges per anar fent forat en el marcador.
És difícil d’analitzar, però, tot i la derrota i les nombroses exclusions en contra, moltes d’elles sense massa sentit, en el joc es va veure com mica en mica jugadores que només porten un any van agafant responsabilitat, posició en el camp i a més s’atreveixen a fer més coses, a participar més del joc.
És una lectura positiva ja que per exemple, en inferioritat numèrica (14 en total), ja van aprenent quines són les posicions a ocupar, ara falta defensar-les.
La setmana vinent hi ha un altre d’aquests partits de resultat incert. Tot dependrà de l’esforç de les olotines aquesta setmana.


VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida (2); NOGUÉ, Vanesa (1); GUIJO Míriam; ROMERO Mireia; FONT Laura; GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth (1) ; DESEURA, Gemma; FUENTES, Cristina (3); SAMPERE Adela