dimarts, 15 de novembre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

UE HORTA 11–5 CN OLOT (4-1 ; 1-4 ; 4-0 ; 2-0)
Dissabte 12-11-2010

Ja se sabia que aquest dissabte tocava un desplaçament complicat degut a les baixes, importantsper als olotins.Tot i aquest handicap, malgrat la diferència en el marcador, l’equip olotí va fer un bon partit i va tenir una molt bona actitud.
El començament presagiava un resultat d’escandòl, ja que els olotins es va veure superats en tot moment pels locals. La història va ser completament diferent en el segon quart i els olotins li van tornar el parcial de 4 a 1 gràcies a un canvi d’actitud i ajustant alguns desplaçaments defensius. D’aquesta manera es va arribar al descans amb un 5 a 5 en el marcador.
El començament del tercer quart però, no va ser  tan afortunat ja que en només 20 segons els locals van tornar a avançar-se després d’un error defensiu i només 50 segons després es posaren a dos gols de distància. Els visitants no van tirar la tovallola i van continuar treballant per donar-li la volta a la situació.Finsi tot van comptar amb dos jugades de superioritat numèrica per poder reduir distàncies, però no van estar encertats. L'últim minut del tercer quart va ser molt dolent pels interessos dels garrotxins, que ja feia minuts que notaven el cansament, 2 gols encaixats i un penal fallat feien que s’entrés a l’últim quart amb un 9 a 5 una mica injust.
Els últims 8 minuts no van tenir massa història; els locals buscant ampliar la diferència i els visitants intentant reduir la diferència perquè no sigues més gran. El resultat final fou de 11 a 5.
La diferència va estar en què els garrotxins es van veure superats físicament per una UE Horta que no va parar de treure contraatacs durant tot el partit i que a més demostraren un nivell superior de força general. Malgrat  les baixes i la joventut de l’equip olotí, els de la garrotxa van deixar-se la pell a la piscina, fent un partit molt digne.
El proper cap de setmana es rebrà a la piscina de Les Tries al CN l’Hospitalet B.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (2); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau; MELNYK, Anton.