dimecres, 26 d’octubre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 12–10 CN RUBÍ B (3-2 ; 2-3 ; 2-2 ; 4-2)
Data: Divendres 21-10-2011 a les 20.45 hores

Després d'haver superat l’ansietat del primer partit l’equip absolut olotí va rebre un rival complicat, el CN Rubí B, equip amb el qual la temporada passada només es va guanyar d’un gol  a la piscina de les Tries.
Els visitants aquesta vegada venien amb un equip reforçat respecte la temporada passada, fet que feia imaginar un partit molt disputat en el qual semblava clar que els errors de cadascú decantarien la victòria cap un o cap a l'altre equip.
Els tres primers quarts del partit van estar molt igualats, el nostre equip va estar molt seriós en defensa, portant tot el temps l’iniciativa del partit en aquesta faceta i en atac va jugar a un alt nivell. Els visitants tantmateix, no van quedar endarrerits i també van aportar el seu esforç al partit, però  al contrari dels olotins no van poder marcar mai el ritme del partit.
Ja entrats a l’últim quart els nostres jugadors van continuar marcant un gran ritme de joc i després d’un parcial de 4 a 0 a favor que sentenciava el matx van dedicar-se a jugar amb el temps i deixar córrer els segons per assegurar així la victòria.
Amb aquesta victòria els olotins sumen els seus primers punts i es treuen un pes de sobre, a més van desenvolupar un joc molt alegre i es van deixar veure el gran ambient d’equip que es respira al vestidor.
El proper cap de setmana toca descansar; es torna a la competició el proper 5 de novembre rebent al CN Montjuïc B.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar (3); IBERN, Jan (1); COLOMER, Sergi (1); REIXACH, Marc (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (2); GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau (3); MELNYK, Anton.