dilluns, 12 de novembre del 2012

Catalana Preferent Masculina

CN Molins de Rei 6 CN Olot 9 (1-5, 2-0, 3-2, 0-2)
Dissabte 10 de novembre de 2012

Segona victòria d’aquesta temporada i novament sobre un dels rivals més forts de la categoria, cosa que demostra que l’equip té la qualitat suficient per fer una bona temporada i al final marcar-se  objectius més ambiciosos.
No va ser tan fàcil com semblava al final de la primera part. Tot i començar amb intensitat i eficàcia, l’equip olotí es va relaxar massa i va permetre a l’equip del Baix Llobregat acostar-se a poc a poc en el marcador, però mai van aconseguir avançar-se, senyal de fermesa.
La cosa es va complicar quan a finals del tercer quart van ser expulsats dos dels jugadors més importants de l’Olot. En aquest moment semblava que el partit acabaria decantant-se pel costat barceloní, però no va ser així. En un exercici de caràcter i força, els olotins van demostrar que són un equip amb el sentit estricte de la paraula, un grup organitzat i compacte en que tots sumen amb una mateixa finalitat.
El parcial des d’aquest moment va ser de 0 a 3, dilapidant definitivament les esperances de l’equip local, gràcies a gols d’aquells que són oportuns, en el lloc i el moment que toca.
La setmana que ve el CN Olot juga a casa contra un desconegut CN Vallirana.

MARTÍN, Gilbert; GUTIÉRREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel (1); REIXACH, Marc (1); IBERN, Jan; PLANA, Jesús (3); PUERTO, Dani; PLANA, Ferran (1), COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (2).