dilluns, 12 de novembre del 2012

2a Divisió Femenina

CN Molins de Rei 7 CN Olot 8 (1-1, 3-3, 2-3, 1-1)
Dissabte 10 de novembre de 2012

Primera victòria de les noies en un partit d'infart fins als últims moments. Calia un dia com aquest per demostrar que tot i les dificultats d'aquest any es poden aconseguir resultats positius. 
El partit va estar igualat en tot moment. El màxim avantatge que es va veure en el marcador fou d’un gol amunt o un avall i gran part del partit es va jugar sota l’ombra de l’empat final fet que demostra la igualtat que va existir en el partit.
Les característiques de la piscina tampoc són molt favorables als distintius de l’equip olotí, calia doncs, sobreposar-se a  totes les contrarietats. I així ho van fer, amb empenta i fins al final, sense deixar-se anar en cap moment.
De fet, les dues últimes parts va ser dominades pel nostre equip. En defensa es va minimitzar el xuts exteriors, reduint les possibilitats d’encaixar gols i en atac es varen tenir moltes oportunitats  que si s’haguessin aprofitat el resultat hagués estat molt més còmode.
La setmana que ve toca jugar contra un equip desconegut  (UE Horta), però que pels resultats sembla clarament superior. S’haurà de sortir a per totes per afrontar el partit en positiu.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (2); VENTOLÀ, Anna (2); ALBELLA, Ester (3); FONT, Núria; SEGURA, Xènia; DESEURA, Gemma; AGUILERA, Beth ; FONT, Laura (1); GARRIGA, Vanesa; FUENTES, Cristina.