dimarts, 18 de desembre del 2012

2a Divisió Femenina

CN Martorell 16 CN Olot 5 (3-1; 5-0; 2-2; 6-2)
Dissabte 15 de desembre de 2012

Està molt clar que en el grup de segona d’aquest any, hi ha tres o quatre equips molt superiors a la resta: l’Horta, el Geieg, el Martorell i  el Sta. Eulàlia.
Són equips amb molta experiència, amb jugadores d’alt nivell que han jugat a divisió d’honor i d’una qualitat ara per ara molt difícil de contrarestar per les olotines.
És per això que l’equip es va marcar un objectiu molt clar per intentar neutralitzar al màxim aquesta diferència.  Calia treure un plus d’actitud i lluita.
Malgrat el resultat, es va aconseguir desplegar aquest esperit de lluita que tant caracteritza a l’equip femení.
Tot i que de vegades costa que desperti, a Martorell es va veure una actitud molt bona de totes les jugadores, esperonant-se en tot moment entre elles i sense baixar els braços. Les locals però, van saber aprofitar la falta d’experiència de les olotines per eixamplar la diferència de gols a la segona part i arrodonir el marcador en els minuts finals de partit.
El proper compromís és contra un altre equip capdavanter el Sta.Eulàlia a l’Hospitalet.
 
SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester (2); AGUILERA, Beth (1); FONT, Núria; ORÓS, Paula; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; GARRIGA, Vanesa; FONT, Laura; VENTOLÀ, Anna; FUENTES, Cristina.