dilluns, 10 de desembre del 2012

2a Divisió Femenina


GEIEG 9 CN Olot 4 (2-0; 4-2; 2-2; 1-0)
Dijous, 6 de desembre del 2012

Després de molts anys, en els quals la vida dels dos equips han tingut camins ben diferents, es va tornar a disputar un derbi de waterpolo gironí.
Quasi tot el waterpolo gironí es va donar cita a la piscina del GEIEG.
L’equip local va demostrar que tot i no tenir les principals jugadores, té una pedrera treballada que li permet afrontar amb garanties partits com aquest.
L’Olot, amb estreta  col•laboració amb el CW Figueres que cedeix les seves joves jugadores, intenta suplir aquesta  greu mancança i alhora dóna sortida a aquestes a nivell amateur; així tots dos equips aconsegueixen  tenir representació femenina en el waterpolo estatal de nivell sènior.
El partit no va decebre. Les olotines van aguantar bé el ritme, tot i jugar en una piscina de dimensions més grans del normal, i van tenir fins i tot, oportunitats diverses per ajustar més el marcador en forma de contraatacs o superioritats numèriques que no es van saber acabar correctament. Van tenir una actitud molt bona durant tot el partit.
Al contrari, les jugadores més experimentades de l’equip gironí es van encarregar d’anar fent forat fins arribar al marcador final aprofitant molt bé les facilitats que van trobar.
La sensació que sempre queda és que l’equip olotí perdona coses molt concretes tant en atac com en defensa i aquestes acaben convertint-se en una llosa difícil de superar. 

SAMPERE, Adela; ORÓS, Paula; AGUSTÍ, Alba; ALBELLA, Ester (1); FONT, Núria; VENTOLÀ, Anna; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; AGUILERA, Beth (1); FONT, Laura; GARRIGA, Vanesa; FUENTES, Cristina (2).