dilluns, 11 de febrer del 2013

2a Catalana Femenina

CN Olot 6 CN Molins 13 (1-3; 1-5; 2-3; 2-2)
Dissabte, 9 de febrer de 2013

D’entrada es pot considerar que l’equip olotí es va emportar una desil•lusió aquest dissabte perquè no va aconseguir guanyar a un equip al qual se l’havia vençut al partit d’anada.
Però si tenim en compte quines foren les condicions amb les quals es presentaven al partit ,es pot considerar que l’equip va fer un sobreesforç molt meritori.
No es pot considerar que es fes un bon partit ja que no van realitzar la defensa de pressió d’una forma correcta i això va permetre a les del Baix Llobregat aprofitar les seves opcions, sobretot en una segona part molt dolenta que les del CNO ja no va poder remuntar.
Els parcials dels dos últims quarts van demostrar que els dos equips que jugaven dissabte tenen un nivell semblant i que qui va cometre menys errors va emportar-se el resultat final.
Cal continuar, cal treballar i no obsessionar-se amb objectius concrets, que han d’arribar tard o d’hora si es creu fermament que es poden aconseguir.

SAMPERE, Adela; JAIME, Zaida (1); VENTOLÀ, Anna ; FONT, Núria; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; ORÓS, Paula; AGUILERA, Beth (3); GARRIGA, Vanesa; SEGURA, Xènia; FUENTES, Cristina (2).