dimarts, 12 de febrer del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Badalona 7 – CN Olot 7 (0-3; 3-1; 4-2; 0-1)
Dissabte  09de febrer de 2013

Penúltim partit de la primera fase amb la classificació per la segona fase i per la copa Federació assegurada. Precissament aquest va ser el motiu pel qual els olotins van aprofitar per posar en pràctica diferents sistemes defensius i així practicar de cara a enfrontaments més compromesos
Va ser un partit força dolent dels visitants  ja que en cap moment es van trobar mentalment a l’aigua. Però aquest fet va permetre analitzar a consciència quines coses s’han de treballar més i quines cal potenciar. Per exemple: quan es va defensar en zona es van encaixar els 7 gols, encanvi en els dos quarts que es va defensar a pressió no se'n va encaixar cap, fet que posa en evidència les mancances defensives de la zona.
En atac els olotins tampoc van estar encertats, tenir només dos golejadors en aqust partit demostra que també cal treballar en la definició.
En definitiva va ser possiblement el pitjor partit dels garrotxins del que va de temporada, però que serveix a l’entrenador per treure molt de suc d’aquest partit de cares a la segon fase.
El proper diumenge es tanca la 1a Fase rebent al CN Caldes de Montbui.

MARTÍN, Gilbert; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; REIXACH, Marc; IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran (1); COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (6).