dimarts, 17 de desembre del 2013

INFANTILS

CN Olot 5– CN Premià 10 (0-4; 2-1; 0-1; 3-2; 0-0; 0-2)
Diumenge 15 de desembre de 2013

Inici de la segona fase de la competició a casa dels infantils rebent el conjunt del Maresme. El partit va significar la primera derrota de la temporada que ha de servir per treure conclusions i saber on estem i cap a on volem anar.
Els olotins van començar molt adormits i encara no estaven posats dins del partit quan en finalitzar el primer quart, el marcador ja reflectia una diferència massa gran, 0-4. Els motius d’aquesta diferència van estar  en la gran intensitat defensiva dels visitants combinat amb el fet que els locals encara no estaven posats dins la dinàmica que cal en els partits igualats. Després del descans els joves olotins es van  posar a treballar d’igual a igual, i això va  provocar que es veies un partit amb alternatives i amb les forces més igualades.
Tot i així els locals no van poder anar escurçant les diferències en el marcador com a conseqüència de les errades de novells que es van cometre en moments determinants del partit, sobretot  provocades per les nombroses pèrdues de pilota en situacions fàcils i el fet que van deixar jugar massa còmodament als rivals per falta d'intensitat defensiva.
Aquesta fase es presenta dura, però s’ha de treballar per millorar els aspectes que no es van acabar de fer del tot bé, tan tècnicament com sobretot en l'actitud de l’inici del partit.

SEGURA, Biel; CASADEVALL, Arnau; MARTÍ, Gerard; COMA, Marc; RUIZ, Francesc; CRIBERO, Adrià; AGUILERA, Ivan; COMA, Joan; RUBIO, Jordi; GHICA, Iulian; SOAZ, Èric; RUSACADA, Aniol; TARRÚS, Marc.