TERCERA NACIONAL

CN Martorell 9 – CN Olot 9 (1-2 ; 3-2 ; 2-2 ; 3-3)
Dissabte 14 de desembre de 2013

Els errors individuals provoquen la pèrdua d’un punt.
Els olotins sumen el seu primer punt en una piscina molt complicada, però després de deixar escapar en dues oportunitats avantatges de més d’un gol.
Els olotins van dominar i van imposar el ritme de joc durant els primers 10 minuts de joc. Durant aquests minuts els visitants van disposar d’una gran quantitat d'opcions per marcar, però es varen trobar amb els braços dels defensors en una piscina de petites dimensions que ho permet.
En el apartat defensiu dominaven completament als locals en els atacs posicionals, l’única manera en la que el Martorell feia mal era mitjançant els contraatacs.
Però a partir del minut 10 els locals van a entrar en un joc molt més físic i agressiu que va provocar que alguns dels jugadors olotins perdessin la concentració i això va comportar un  empat a 4 a set segons per acabar la primera meitat, després d’anar guanyat els garrotxins  per 1 a 4.
El tercer quart va començar una altra vegada amb l'iniciativa dels visitants que van tornar a distanciar-se de dos gols però malauradament els locals els van saber neutralitzar  ràpidament. I a partir d’aquell moment fins al final del partit tot va ser gol a gol.
Els olotins van disposar d’una clara última oportunitat per emportar-se els dos punts a domicili, però no van saber aprofitar-la.
Els errors individuals en el 1 contra 1 són una de les assignatures pendents dels garrotxins; és corrent que després de fer molt bona feina defensiva en conjunt,  un moment de desconcentració i feblesa fa que aquest treball caigui en un pou buit i així es desaprofita tot el fet fins aquell moment.

Últim partit de l’any el proper dissabte a les 19.00 hores a la piscina de les Tries contra el CN Montjuïc.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David (1); BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (5); IBERN, Jan; EL OUARIK, Abdel; EL FEMMIR, Vladyslav; REIXACH, Marc; COLOMER, Sergi (2); ORTIZ, Pol; PONS, Lluc.