diumenge, 16 de març del 2014

CADET

CN Sallent 6 – CN Olot 8 (1-3; 2-2; 0-1; 3-2)
Dissabte 8 de març de 2014

Els olotins van anar amb els jugadors justos,  només 8 per tant un sol un canvi degut a la coincidència amb competicions de natació.
Aquest fet sorprenenment  va jugar a favor perquè conscients d’aquest handicap els de la Garrotxa es van multiplicar dins de la piscina, realitzant un treball defensiu molt bo basat en la col·laboració i les nombroses recuperacions de pilotes.
Però no tot va ser perfecte, al contrari a l’excel·lent treball defensiu va estar la ineficiència en l'apartat ofensiu on els visitants no varen aprofitar les oportunitats de les que van disposar perdent moltes pilotes per errades en les passades o per falta d'un bon treball de cames per poder protegir la pilota.
Això va fer que l' 1 a 3 del primer quart es convertis en un aspecte clau ja que aquesta diferència de dos va ser amb la qual es va acabar el partit.
Els olotins conscients  que el rival no llançaria la tovallola en cap moment i encara amb el record del partit d’anada a la piscina de les tries on després de començar guanyant 3 a 0 el olotins van caure derrotats 5 a 12, es van ajudar uns als altres en tot moment. Per primera vegada en tota la temporada es va veure un equip de veritat.
Felicitats a tot l'equip i esperem que això només sigui el començament d’una segona volta on demostrin el nivell real de l’equip.


PONS, Lluc; ABEL, Pau (2); PUJOLAR, Marc; SOAZ, Èric; LUQUE, Fran (3); RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil (3); BOIX, Martí.