TERCERA NACIONAL

CN Sallent 8 – CN Olot 7 (1-2; 1-1; 4-2; 2-2)
Dissabte 8 de març de 2014

I ja van 5 derrotes per la mínima.
Els olotins van tornar a perdre per un gol i el guió es va tornar a repetir, però aquesta vegada sense desplegar un bon nivell de joc com en els partits passats.
Els de la garrotxa van arribar a la mitja part guanyant 2 a 3 encaixant els dos gols  per errors individuals defensius i va quedar clar que mentre els olotins van estar concentrats els locals no van tenir cap opció; de fet els dos únics moments que els olotins varen baixar la guàrdia el CN Sallent els va aprofitari van continuar vius gràcies a la falta d’efectivitat en atac, perquè sinó la diferència podria haver estat més gran.
En el tercer quart, els olotins varen tornar a cometre errors defensius que va donar facilitats als locals per poder marcar i predre la iniciativa en el marcador, 6 a 5 ampliant-la a l’inici de l’últim quart fins al 8 a 5.
A partir d’aquell moment els olotins varen tenir diverses jugades per poder empatar, però un 0 de 3 en jugades de superioritat numèrica va llençar per terra totes les opcions d'aconseguir-ho.
Al final 8 a 7 a favor del CN Sallent i l’Olot torna a pagar els errors individuals en defensa. Els garrotxins estan demostrant que en defensa estàtica són un equip molt fort i que poden guanyar qualsevol partit, de vegades amb un nivell de joc molt bo, però la falta de confiança i els errors individuals li estan passant factura.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Pau; ABEL, Arnau (4); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc; ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (2); EL OUARIK, Abdel; PONS, Lluc.