dijous, 4 de desembre del 2008

Resultat dels absoluts 29/11

Foto: Anant cap a Barcelona per agafar l'AVE direcció a Madrid, se'ns va averiar l'autobús.



La LAtina 12 - 11 Olot


La Latina a priori, és un dels candidats a lluitar per a la plaça de promoció: un rival superior a l’Olot. Però això no va descentrar els nostres jugadors: es va viatjar a Madrid amb un objectiu principal: un canvi d’actitud i tractar els rivals de tu a tu.
El partit va començar molt igualat, amb un primer parcial marcat per les grans dimensions de la piscina que feia que tots dos equips tinguessin poques opcions d’anotar; així, es va acabar amb un empat a 1.
A partir d’aquell moment, però, l’Olot va portar el ritme del partit, manant sempre en el marcador amb un o dos gols d’avantatge.
Es va desenvolupar un joc efectiu en atac i molt intens i amb molta concentració en defensa. No es podien cometre errors, ja que només eren deu jugadors i calia vigilar les faltes sense sentit; per això es va plantejar una defensa zonal que els jugadors van aplicar a la perfecció.
Però no n’hi va haver prou. No hi havia defensa zonal possible que pogués contrarestar la feina d’un arbitratge amb 18 exclusions en contra dels visitants, i només 7 dels locals.
Durant el tercer quart, mentre un àrbitre xiulava les exclusions en contra de l’Olot (carregant així de faltes tots els jugadors), l’altre acabava la feina del seu company, xiulant faltes en atac als locals en quasi tots els homes de més, injustament xiulats.
Tot això va passar factura. En el darrer quart, quan els visitants ja estaven al límit físic i els locals s’anaven apropant al marcador, la feina feta pel col·legiat va donar els seus fruits: els Olotins no podien fer més canvis per acumulació de faltes, i per més que s’hi posés el cor, el físic ja no responia. Així doncs, els locals van poder donar la volta al marcador, per acabar guanyant només per la mínima.
Malgrat la derrota i el mal que fa (a dos minuts d’acabar s’estava guanyant el primer partit de la temporada!!), l’Olot va complir amb el seu objectiu: va tractar el rival de tu a tu, posant-lo contra les cordes i obligant-lo a esforçar-se al màxim per endur-se’n els tres punts. Els de casa van jugar molt bé i amb molta intel·ligència: en atac aprofitant cada opció de marcar (4 de 7 en home de més) i en defensa amb molta intensitat (només encaixant 5 dels 18 home de menys).
Ara toca anar a Canàries. És també un desplaçament complicat. Cal esperar que en els moments finals del partit, hi hagi una mica més de sort.


CN Olot:
MARTIN, Gilbert; FERRES, Daniel; REIXACH, Gerard (1); FONT, Gerard (2); REIXACH, Marc; PLANA, Jesús (5); SOY, Sergi; PLANA, Ferran (1); BACH, Marc (1); ALBELLA, Oriol (1).
Resultat: 12-11 (1-1 ; 2-4 ; 4-4 ; 5-2)



Aviat inclourem les imatges realitzades durant el viatge.



Gràcies.