Resultat i crònica dels absoluts 13/12

Esperant l'autobús, després d'aterrar perquè ens portés a la piscina.

C.N. Metropole 15 - 12 C.N. Olot

El passat cap de setmana, el CN Olot viatjava a les Illes Canàries per enfrontar-se amb un sempre dur CN Metropol: un desplaçament complicat. A més, els de casa, anaven amb una plantilla molt justa, ateses les sancions.
Els nostres jugadors varen poder lluitar de tu a tu només el vuit primers minuts
, on com a conseqüència de dues desconcentracions inicials ells es van posar ràpidament a davant, però els olotins van saber reaccionar i donar la volta al partit per ficar-se amb un 2 a 3. Però una altra vegada dues desconcentracions defensives van deixar el marcador 4 a 3 al final del primer quart.
A partir del segon quart, però, L’Olot ja no va estar en cap moment dins del partit; els locals varen dur el ritme i nosaltres vàrem jugar molt desorganitzats tant en atac com en defensa.

Passava el temps i els canaris anaven ampliant la diferència, fins a l’últim quart que varen baixar una mica el ritme del partit, i l’Olot ho va saber aprofitar: va fer un joc individual d’un contra un, provocant d’aquesta manera penals i gols per emportar-se’n l’últim parcial per un 2 a 5.

En resum cal dir que hi hagué una falta d’ordre dins de l’equip, atribuït principalment a les baixes. Cal treballar aquest aspecte.

El proper cap de setmana rebem l’antic Horta, actualment filial de l’Atlètic Barceloneta (Horta-Barceloneta), rival jove i de molta qualitat tècnica.

CN Olot: MARTIN, Gilbert; FERRES, Daniel (1); REIXACH, Gerard (3); FONT, Gerard (3); REIXACH, Marc (1); RUBIO, Marc; PLANA, Jesús (2); SOY, Sergi; BACH, Marc (1); ALBELLA, Oriol (1).
Resultat: 15-12 (4-3 ; 5-2 ; 4-2 ; 2-5)