dimarts, 16 de desembre del 2008

Resultat i crònica dels Cadets 14/12

C.N. Olot 17 - 10 C.N. Banyoles

Victòria de l’equip cadet davant del CN Banyoles.
La primera part fou força igualada, i va servir principalment per veure com jugava l’equip rival i quins eren els seus punts dèbils. Aquests es varen saber aprofitar molt bé en les tres parts restants.
A partir d ela segona part, l’equip local va imposar el seu joc d’un amanera clara. Cal destacar la gran defensa dels de casa. Hem de dir que tots els jugadors es varen sacrificar en defensa, robant pilotes i parant força xuts fent braç.
Tot i el bon treball defensiu, cal dir també que aproximadament tres gols foren conseqüència de deixar un metre a l’atacant rival, qui va poder acabar amb un xut des de dins de 5 m, abans de rebre la falta.
Centrant-nos en el treball d’atac, hem de dir que també es va fer un bon partit. Es va veure, a diferència dels darrers partits, un amillora en les ajudes entre els jugadors de casa a l’hora de treure la pilota: els jugadors s’oferien a demanar la pilota al mig del camp abans de situar-se en posicions d’atac. Pel que fa a l’atac en estàtic, la clau del partit recaigué en el nostre treball de boies: els nostres boies foren superiors als defenses boies del CN Banyoles, provocant expulsions, penalts i marcant gols.
Comentant ja el darrer quart, cal dir que fou una part més igualada, fins i tot podríem dir que el CN Banyoles fou superior (2-4), ja que, com a conseqüència del còmode avantatge que portàvem, es va jugar amb els jugadors menys habituals.