dilluns, 2 de febrer del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (31/01)

C.N. MANRESA 11-8 C.N OLOT

Un partit més, i la permanència a la divisió d’argent del waterpolo espanyol està més lluny. L’Olot va perdre dissabte passat amb el CN Manresa, un dels equips que també lluita per la permanència.
El partit va ser molt igualat i ple d’errors per les dues bandes, fet totalment compressible pel que s’hi jugaven el dos equips.
Durant els dos primers quarts, els de casa anava sempre a davant i era el Manresa qui havia d’igualar el marcador. Però ja al tercer quart es va produir el punt d’inflexió: els manresans es varen posar per primer cop davant amb un 7 a 6; amb aquest marcador es va començar l’últim quart. En aquesta darrera part els visitants varen ser derrotats per un parcial de 4 a 1, deixant el marcador definitiu amb un 11 a 7.
Aquest resultat, junt amb la victòria de l’Alcorcón B davant del Metropole, deixa els nostre Club a 8 punts de la promoció.
La clau del partit fou el cansament en què els jugadors varen arribar a la recta final del partit: alguns jugadors no varen poder descansar com a conseqüència de diferents factors aliens al partit i que semblen que, aquesta temporada, no tenen solució.
El problema es troba en l’actitud dels jugadors pel que fa a entrenaments durant la setmana; de dilluns a dijous, llevat d’algunes excepcions, no es compleix. Per tant, o es canvia l’actitud de dalt a baix o caldrà recórrer a la sort si es vol arribar al final de la lliga amb alguna opció per quedar-se a primera divisió.