dilluns, 16 de febrer del 2009

Restultat i crònica dels cadets (14/02)

Foto: Arnau Abel xutant a l'escalfament previ al partit davan el Premià.


C.N. Premià 16-11 C.N. OLOT


Nova derrota de l’Olot davant d’un bon equip: el Premià.
Durant els dos primers quarts, el partit fou molt igualat: els nostres jugadors varen fer una bona defensa (fent un pressing correcte i un molt bon marcatge al boia), un atac manat principalment per en Gerard Reixach i un bon treball des de la posició de boia.
En els dos darrers períodes, però, el partit va anar de cara al Premià (5-2 i 6-3). Aquest canvi fou degut a diversos motius. Els jugadors del Premià varen demostrar un millor físic i major experiència, la qual cosa els va permetre poder mantenir el mateix ritme i intensitat de partit en tots quatre quarts. Mentrestant els de casa, en els dos darrers períodes, varen baixar el ritme i varen perdre moltes pilotes al mig del camp (bàsicament pel cansament acumulat dels jugadors). Tot això donà lloc a molts contraatacs en contra, alguns dels quals acabaren en gol (2) i d’altres (10 en el total de les dues parts) en expulsió i per tant en ocasió clara de gol.
Cal ressaltar una poca implicació en atac: en general, els jugadors varen deixar que Gerard Reixach portés el pes de l’equip. Va faltar també saber aguantar millor la pilota davant un bon pressing de l’equip rival i passar la pilota a un company en bones condicions davant del pressing.
Malgrat però aquestes darreres observacions, cal destacar la bona actitud de tot l’equip en general (que mai no va donar el partit per perdut) i el gran sacrifici en defensa.







Gràcies.