dimecres, 19 de gener del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN SALLENT 9 –11 CN OLOT (3-3, 1-3, 3-1, 2-4)
Dissabte 15-01-2011

Important la victòria que es va aconseguir a Sallent davant d’un dels rivals directes d’aquest any. Important per diversos motius.
Primer per no quedar despenjades de la lluita per la tercera plaça que és un dels objectius de l’equip. Segon per demostrar que l’equip és equilibrat i que l’esforç conjunt fa que es multipliquin les possibilitats de fer bons resultats. I tercer, per saber encarar fites importants amb la tensió suficient que permet jugar amb intensitat i serenitat partits igualats.
De fet l’equip olotí va controlar el resultat durant una bona part del partit. Tot i que la diferència de gols no va ser superior a dos gols, le sensació de domini era clar; fins i tot podrien haver marcat diferències més clares si s’hagués aprofitat les nombroses oportunitats que van tenir.
No obstant i com succeeix normalment, l’equip va tenir moments de relaxació i això va permetre a les Bagenques apropar-se i superar en el marcador a l’Olot. Aquestes que tenen sempre cops de geni amagats, van poder reaccionar a temps per defensar amb intensitat i provocar les errades de l’equip contrari, fet que va permetre tenir opcions suficients per capgirar el resultat i emportar-se els dos punts que tornen a posar a les noies del CN Olot amb igualtat de condicions amb el Sallent i el Badia.
Ara la setmana vinent s’haurà d’afrontar el partit més difícil de la temporada contra el Santa Eulàlia lider i gran favorit per a l’ascens. Partit molt complicat, però al mateix temps test per saber quin és el grau d’evolució de l’equip.

VENTOLÀ, Anna; DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanessa; ALBELLA, Ester (3); ALARCÓN, Sheila; SANCHEZ, Marina; JAIME, Zaida (1); AGUILERA, Beth (1); AGUSTÍ, Alba (2); DOMENE, Mar; FONT, Laura; MASSEGUR, Bàrbara (4); GARRIGA, Vanessa.