dimarts, 25 de gener del 2011

JUVENIL

CN OLOT 14–15 CN l’HOSPITALET (2-4 ; 4-3 ; 4-2 ; 4-6)

Diumenge 23-01-2011

Injust final per un partit tan complet el dels juvenils del club.
Tot i començar de manera irregular, amb un marcador en contra després del primer parcial, els joves jugadors del CN Olot va anar centrant el seu atac i ajustant la defensa de forma progressiva fins el punt de poder gaudir d’una diferència de dos gols a favor a finals de la tercera part.
La intensitat, i fins i tot l’agressivitat del joc, anava pujant a mesura que l’equip olotí es recuperva en el marcador i en partits d’aquesta categoria, la presència d’un sol àrbitre fa que sigui molt difícil aturar aquesta dinàmica si no es fa amb caràcter i això al final va passar factura.
L’Hospitalet, més acostumat a jugar al límit de l’agressivitat, va saber aprofitar aquesta avinentesa i en un quart període boig i amb les defenses totalment oblidades van recuperar fins al punt d’avançar-se un altre cop en el marcador.
Immediatament neutralitzada la diferència i quan ja s’encarava l’última jugada del partit amb un empat, com a mínim assegurat, una més que discutible decisió arbitral va agafar despistats als jugadors olotins que no van poder reaccionar i van encaixar el gol que sentenciava el partit.
Llàstima, per què la despesa física i la concentració màxima que varem veure en els jugadors no mereixien aquest desenllaç.

MELNYK, Anton; REYES, Marc; COLOMER, Sergi (4); IBERN, Jan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (6); CHERNOV, Vladys (1); PUERTO, Daniel.