dimarts, 11 de gener del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN GRANOLLERS 6–8 CN OLOT (3-0 ; 3-2 ; 0-2 ; 2-2)
Dissabte 08-01-2011


L’any va començar tal i com va acabar l’anterior, amb una victòria, però sense desenvolupar un bon nivell de joc.
Els olotins van jugar el partit amb molt poca intensitat, fet que va donar als locals la possibilitat de créixer i mantenir un frec a frec que no hauria d’haver-se donat.
D’inici e ls olotins van escapar-se en el marcador fins al 1 a 5, però fou presisament a partir d’aquí quan els del vallès van poder escursar distàncies fins al punt de veure la victòria com a un objectiu possible.
Els visitants se’n van anar del partit i sense voler van encomanar-se del joc local molt més físic i travat. Ja va ser la tònica fins a arribar al final del partit.
Tot i això, al final els visitants es van emportar el matx gràcies a la seva millor qualitat individual. S’ha de destacar la joventut de l’equip garrotxí amb quatre jugadors cadets que en tot moment van donar la cara, fins i tot en els moments més durs del partit. Felicitats a tot l’equip i especialment als joves.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar (1); REIXACH, Marc; AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (7); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau.