dimecres, 7 de desembre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN SALLENT 17 - CN OLOT 12  ( 3-1; 5-3; 3-4; 6-4)
Dissabte 3 de desembre de 2011

És molt complicat afrontar partits com aquest en piscines tan peculiars com la de Sallent; una piscina molt estreta que data de 1925.
Cal sumar-li les baixes que presentava l’equip, handicap sempre important en les rotacions quan es tracta d’un grup tan compacte, però l’empenta i la ressolució dels olotins va fer que el partit, llevat dels últims instants del quart període, estigués obert en tot moment malgrat anar sempre a remolc.
De fet va ser els desajustament en defensa dels olotins en les dues primeres parts que van decantar el partit cap els del bages que a més en atac va exprimir al màxim el seu millor jugador ( 7 gols) .
Els olotins tot i plantejar una tàctica per neutralitzar-lo no van poder aconseguir-ho i això els va condicionar durant tot el partit.
La lluita constant i la paciència va fer que els olotins tinguessin fins a dues oportunitats per acostar-se a un sol gol, però van errar i en l’útima fins i tot van acabar reben el gol en contra cosa que va fer baixar els braços a falta de cinc minuts; d’aquí la pluja de gols de l’últim quart.
Cal destacar que l’equip forma un bon grup que combina joventut i veterania i que el treball constant i diari els farà compatibles i capaços d’anar pulint detalls que aniran modelant una identat i un caràcter especial per afrontar reptes cada vegada més ambiciosos.

PLANA, Ferran; ALBELLA, Jordi (1); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (4); GASULLA, Miquel (5); ABEL, Arnau; MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel; SOY, Sergi.