dilluns, 12 de desembre del 2011

JUVENIL

CN MANRESA 9 – CN OLOT 6 (1-1; 1-2; 4-0; 3-3)
Diumenge 11-12-2011

D’entrada era una de les visites complicades de la temporada. L’equip del Bages és lider del grup, invicte, i això feia preveure una dura lluita per treure’n un resultat positiu.
De fet les dues primeres parts es va mantenir la igualtat en el marcador cosa que feia baixar dels núvols als locals.
Però com ja va passar en el partit contra el Rubí, la tercera part va ser fatídica pels interessos dels olotins.  Un parcial de 4 a 0 pels manresans feia decantar quasi definitivament el marcador a favor d’ells.
Tot i aquest revés, encara va haver-hi una reacció a principis de l’últim quart que va fer somniar a l’equip en una remuntada, però tampoc aquesta vegada es va culminar favorablement.
De cara als propers enfrontaments cal treballar dues coses importants: primer la concentració, ja que relaxar-se només una sola part comporta a aquests nivells un resultat advers difícil de recuperar, i segon, aclarir els rols de cadascú dins l’equip i aconseguir que tothom participi i s’atreveixi a prendre les decisions, cosa que farà l’equip més complert i competitiu.


MELNYK, Anton.; REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK Abdel-Jalil; ROURA, David (1); IBERN, Jan (2); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (1); GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau (1).