dilluns, 19 de desembre del 2011

JUVENIL

CN Olot 23 CN Premià 7 ( 6-1; 5-3; 7-2; 5-1)
Diumenge 18-12-2011

No va haver massa història en el partit que tanca la primera volta.
L’equip del maresme no va demostrar en cap moment ser capaç d’equilibrar el joc, o més aviat, els olotins van ser superiors en totes les facetes del joc, tant defensives com ofensives i així ho van demostrar. Fins i tot es van permetre el luxe de fer algunes jugades de cara a la galeria, boniques i originals.
El balanç d’aquesta primera fase és força positiu, ja que de les tres derrotes dues van ser per un gol, Rubí i Sant Feliu, i la tercera contra el Manresa no es va sortir amb la sensació que aquest fos un equip molt superior.
Els objectius per la segona, són assegurar els punts amb els equips de sota, recuperar els punts peduts a casa i provar de sorprendre als del Bages a Olot, d’aquesta manera s’aconseguirà classificar-se per les places que donen opció a l’ascens.


MELNYK, Anton; CARRILLO, Abel (2); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (4); PUERTO, Daniel  (2); COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (8); ABEL, Arnau (3).



2 comentaris:

Anònim ha dit...

es una bona noticia tornar a veure a l'Abel Carrillo a l'aigua, sort

Anònim ha dit...

Los equipos de la parte alta de la clasificación, Manresa, CNSF, Rubí, Molins y Olot es evidente que andan muy parejos y habrá que esperar a la segunda vuelta para ver como se definen las plazas que darán acceso a la segunda vuelta.
Quería puntualizar una cosa sobre la superioridad o no del Manresa frente al Olot basada en lo que se vió en la municipal del CN Manresa y hay que puntualizar que el manresa jugó las dos priemras partes con dos titulares (que a la postre son lo máximos goleadores del equipo) en el banquilo. Entraron el el tercer cuarto y jugando el equipo titular en pleno le endosaron al Olot un 4-0 (ahí queda eso) luego en el último cuarto entraron todos en la rueda de sustituciones.
Pero queda el partido de vuelta y la piscina Olotina siempre es complicada y si a eso le sumamos que Abel carrillo vuelve a jugar se prevee un partido muy disputado y muy muy igualado y si Abel juega toda la segunda vuelta es evidente que Olot ganará en poder ofensivo y esos partidos perdidos por un solo goll pueden volverse en victorias y empezar a subir posiciones en la tabla. A disfrutar de las vacaciones navideñas pero sin olvidar la forma física.