dilluns, 16 de gener del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT 6 AE STA EULÀLIA 17 ( 3-1; 1-4; 1-7; 1-5)
Dissabte 14-01-2012

Tot i ser conscients de la difilcultat del partit contra el lider del grup, les olotines van saber sortir tranquiles, sense precipitar-se i pacients en el seu joc d'atac, cosa que va permetre a les locals anar pel davant en el marcador durant les dues primeres parts. Una fita important si es té en compte que és un equip molt superior.
Les forces però,  van anar minvant i les visitants van aprofitar aquesta avinentesa per començar a fer una pressió molt agressiva que va decantar de forma irreversible el marcador. La última part va ser de pur tràmit per les barcelonines.
Cal destacar el nivell de joc que es va veure durant les dues primeres parts, però que cal que aquest tingui continuïtat i això només es pot fer amb confiança, entrenament i paciència ja que tot i que ja fa un any que l'equip té rodatge encara està molt lluny de perfilar un estil concret.

VENTOLÀ, Anna (1); AGUSTÍ, Alba (1); ARGUILEA; Lorena; ALBELLA, Ester (1); SAMPERE, Adela;   SALVADOR, Coral; DESEURA, Gemma; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara; GARRIGA, Vanesa; FONT, Laura; SANCHEZ, Marina; FUENTES, Cristina (3).