dimarts, 10 de gener del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Olot 7 CN Martorell 7 (3-3; 0-2; 4-1; 0-1)
Dissabte 7-01-2012

Després de les vacances de nadal l'equip olotí va tornar a la competició amb la disponibilitat de tots els seus efectius, fet que no passava des de feia temps.
El partit va ser molt emocionant pel nombrós públic que va assitir ja que va resultar molt disputat ja des de bon començament i fins al final.
Els visitants van arribar a la piscina de les Tries com a primers classificats i intractables en la competició i així van voler-ho demostrar portant la iniciativa en el marcador amb un  3 a 5 favorable. els garrotxins no van llençar la tovallola en cap moment i a finals del tercer quart van aconseguir capgirar el marcador.
L'últim quart va ser molt emocionant. Els olotins van desaprofitar oportunitats molt clares per avançar-se en el marcador de dos gols i quan això passa és l'equip contrari qui aconsegueix el gol de l'empat i axixí va ser.
Malgrat tot, els locals va poder emportar-se el partit en un últim xut de penal amb el temps esgotat, però el porter contrari va estar encertat i va endevinar la direcció del xut deixant el marcador en un empat final.
Cal destacar l'exel.lent partit en defensa del nostres, però també cal millorar en l'apartat ofensiu i sobretot l'eficàcia amb les superioritats numèriques ja que només s'aprofitaren 2 de 10.
El proper cap de setmana toca el derbi, a la piscina del GEIEG.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; ALBELLA, Jordi (1); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (3); GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau; RAVIÑA, César; PUERTO, Daniel.