dimarts, 24 de gener del 2012

JUVENIL

CN OLOT  12 – CN MOLINS DE REI 11 (5-3;5-1;2-3;0-4)
Diumenge 21-01-2012

Per segona vegada consecutiva, els juvenils del CN Olot, va acabar patint per guanyar un partit que semblava dat i beneït  a la mitja part. Dissabte passat la culpa la va tenir l'exessiva relaxació de l’equip en defensa. a diferència de la setmana passada el  rival era més bo, que sabia a que jugava, i això va provocar un problema d' irregularitat i la falta d’energies.
Després de superar uns primers moments complicats i tensos del començament del partit, en el segon quart els olotins van poder distanciar-se  i a mitjans del tercer quart el marcador reflectia un 12 a 5 molt favorable. Va ser en aquell precís moment quan els olotins van desaparèixer del partit i van passar a jugar com si fossin l’equip que va per darrera i ha de remuntar el partit, fent un joc accelerat i nombrosos errors a causa del nervis. Els visitants van aprofitar aquesta circumstància per fer un parcial de 0 a 6 en només 9 minuts i arribar a l’últim minut perdent només per un gol i amb 15 segons de possessió i un temps mort a favor per intentar empatar el partit, per sort el marcador no es va moure i resultat final fou 12 a 11.
Malgrat els mals moments de joc del locals, cal felicitar-los per guanyar un partit dur, davant un equip que desenvolupa un joc físic molt intens. Generalment, els olotins sempre han perdut aquest estil de partits, però aquest diumenge van saber estar i mantenir la ment freda, posant-li molta passió, sobretot en el segon quart.
Aquest resultat permet als de la garrotxa mantenir la segona posició en la classificació.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav (1); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (2); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (3); ABEL, Arnau (2).