dimecres, 25 d’abril del 2012

3a CATALANA MASCULINA


AE Santa Eulàlia 9 – CN Olot 9
Dissabte 21-04-2012 

S’ha acabat la lliga i l’equip absolut del CN Olot l'ha tancada amb la mateixa dinàmica de tota la temporada, desenvolupant un bon joc, però sense acabar de tancar el partit; de vegades per factors interns i d'altres per factors externs en els quals no podem influir.
Aquest cap de setmana el resultat va ser d’empat a 9 en un partit molt igualat i disputat des del principi. Cal destacar l’excel·lent feina defensiva  superant una inferioritat numèrica i dos llançaments de 5m  en l’últim minut amb el marcador igualat. També es va tenir l’última opció per guanyar el partit però una decisió externa a l’equip ho va impedir.
El proper compromís del olotins comença el 19 maig amb la disputa de la Copa Catalana, els de la garrotxa buscaran desenvolupar el mateix nivell de joc demostrat al llarg de tota la temporada polint els petits errors que van decantar molts marcadors (3 empats i 7 derrotes per la mínima).

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (3); GASULLA, Miquel (1); RAVIÑA, César (1); PUERTO, Daniel; IBERN, Jan; ABEL, Arnau (2); SOY, Sergi.