dimecres, 25 d’abril del 2012

JUVENIL


CN Olot 7– CN Manresa 5 (2-1 ; 1-1 ; 2-1 ; 2-2)
Diumenge 22-04-2012 

Excel·lent partit el viscut diumenge passat a la piscina de Les Tries. L’equip olotí es trobava contra les cordes, només li servia una victòria contra els manresans que encara no havien perdut cap partit en tota la temporada.
Tot i ser una gesta molt complicada, els locals, que foren com una presa a punt de ser caçada, van treure les forces necessàries per jugar al nivell més elevat de tota la temporada, realitzant una tasca defensiva de nivell superlatiu.
Davant tenien un del millors equips de la categoria i possiblement el més complet, però això no va fer enrere als locals que des de bon començament van anar a buscar el partit, per portar en tot moment el ritme del joc i manar a l’electrònic.
Una prova de la gran tasca defensiva de tots dos equips va ser que el marcador després dels 16 minuts inicials marcava un  3 a 2, només 5 gols en dues parts. La segona meitat tampoc va defraudar, 7 gols.
Amb aquesta victòria els olotins continuant vius, però queden 2 finals més que són molt importànts per les aspiracions de l'equip, partits en els quals només valen les victòries  i que qualsevol altre resultat seria contraproduent per poder assolir les dos primeres places que donen lloc a poder jugar la promoció.

REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi (3); GASULLA, Miquel (1); MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel; ABEL, Arnau (3); EL FENNIR, Vladyslav.