dimarts, 8 de maig del 2012

ALEVÍ

CN Sant Feliu 8 CN Olot 2 (1-0; 2-1; 3-0; 0-0; 1-0; 1-1)
Diumenge 6-5-2012

Semblava que seria un partit amb certes possibilitats de guanyar, però uns fluixos primers períodes dels olotins van esvair aquestes opcions de bon principi.
Els barcelonins van estar molt atents a les pèrdues de pilota i van realitzar una sèrie de contraatacs que van finalitzar correctament posant el marcador contundent en un 6 a 1 abans d'acabar la mitja part. El temps de reacció dels nostres jugadors no va ser ràpid d'aquí la diferència en el marcador.
Partits com aquests permeten estudiar quins són els aspectes que cal millorar per portar una evolució equilibrada amb els equips de barcelona, molt més dedicats al waterpolo en temps i esportistes.
Malgrat el handicap, l'equip sempre surt a lluitar-ho tot, encara que de vegades  ho fa sense mesura i això comporta errades difícils de neutralitzar. Cal treballar els recursos de l'atac ja que aquest no va resultar molt vistós aquest diumenge. S'ha de treballar més, la mobilitat, la circulació de la pilota i sobretot la posició que cal que sigui més propera a la porteria contraria.
Cal destacar sobretot l'actitud positiva i alegre de l'equip, conscients que tot i que els resultats no són massa positius sí que hi ha detalls que més endavant seran claus per fer el salt de qualitat que busquem entre tots.

AGUILERA, Ivan; VILA, Biel; MARTÍ, Gerard; CASADEVALL, Arnau; GHICA, Iulian Razvan; MARTÍ, Isaac; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; COMA, Marc; TARRÚS, Marc.