dimarts, 29 de maig del 2012

ALEVÍ


CN Olot 1 CN Mataró 10 (0-1; 0-0; 0-2; 1-2; 0-4; 0-1)
Dissabte 26-05-2012

Normalment aquests equips de Barcelona presenten un o dos jugadors que destaquen per sobre dels altres i el Mataró, que presentava un equip molt compacte i nascuts tots l’any 2000, també en tenia un d’aquestes característiques.
Els olotins conscients que normalment en aquestes categories un jugador així marca la diferència fins al punt de decidir partits, van estar molt pendents dels seus moviments i van aconseguir frenar-lo i reduir molt la diferència entre els dos equips.
De fet, durant les dues primeres parts el partit va estar molt igualat i, no va ser fins que el jugador més fort d’ells va estar eliminat per faltes que aquest es va decantar definitivament, però a pitjor.
Malauradament un cop eliminat aquest jugador, els del CN Olot van relaxar-se en excés i van permetre contraatacs que fins a aquell moment havien estat controlats.
Amb aquest partit es tanca una temporada no massa bona pel que fa a resultats, però sí pel que fa al treball dels joves esportistes que poc a poc es van acostant al nivell que cal per començar a pensar amb objectius més importants.

SEGURA, Biel; VILA, Biel; MARTÍ, Gerard; AGUILERA, Ivan; CASADEVALL, Arnau; GHICA, Iulian; COMA, Marc; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; MARTÍ, Isaac; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi.