dimecres, 16 de maig del 2012

ALEVÍ

CN Olot 5- CN Sabadell 16 (0-3, 1-1; 0-2; 3-2; 0-5; 1-3)
Diumenge 13-05-2012

No va haver-hi massa història en el partit dels més petits del club. El Sabadell  que és un dels equips més forts del grup, va aprofitar molt bé les seves armes que foren la velocitat en el contraatac i la superioritat física d'algun dels seus jugadors que va marcar la diferència des de bon principi.
Tal i com reflecteixen els parcials als olotins els va costar molt neutralitzar el joc dels Vallesans. De fet només en dos dels sis parcials es pot considerar que van aturar la màquina de joc que fou el CN Sabadell.
Pel que fa als locals, tot i la derrota, es varen veure coses positives tan individualment com en equip. Les posicions cada  vegada queden més definides, però cal saber guanyar la posició per assegurar la circulació de la pilota i tenir més oportunitats en atac. 
A punt d'acabar la temporada queden molt clars quins són els punts que cal millorar de cara l'any que ve.

SEGURA, Biel; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; AGUILERA, Ivan; CASADEVALL, Arnau; GHICA, Iulian Razvan; COMA, Marc; MARTÍ, Isaac; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; RUIZ de CAÑAS, Alvaro.