dimarts, 22 de maig del 2012

ALEVÍ


CN Premià 3 CN Olot 1 (2-1; 0-0; 0-0; 0-0; 0-0; 1-0)
Diumenge  20-05-2012

Quan veus un partit d’aquestes característiques pots acabar dient que cap dels dos equips va atacar, però en realitat no va ser així.
És veritat que no va ser un partit eminentment ofensiu, però tots dos equips van tenir ocasions per fer augmentar el marcador.
Els Olotins van disposar al llarg del partit de diverses ocasions molt clares;  dos pals, un gol fantasma i alguns xuts desviats pel porter demostra que d’ocasions en varen tenir, però la sort aquest cop no va estar del seu costat.
Amb la defensa com a fonament del joc de l’equip ben centrada només calia encertar de cara a porteria, però  aquestes oportunitats  desaprofitades,  van provocar que una errada puntual decantés el resultat per als Maresmencs, evitant així el que podria haver estat molt probablement un resultat positiu del CN Olot.
És un tòpic però si perdones normalment se’t gira el partit en contra.
Com sempre es van veure coses molt positives. Aquest cop i per primera vegada a la temporada, es va veure una circulació de pilota segura i sense errades, molt positiu si tenim en compte que és l’autèntic taló d’Aquil•les dels olotins.
Només queda un partit per finalitzar la temporada, aquest dissabte 26 a casa contra el Mataró.

AGUILERA, Ivan; VILA, Biel; MARTÍ, Gerard; CASADEVALL, Arnau; GHICA, Iulian Razvan; MARTÍ, Isaac; SEGURA Biel; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ de CAÑAS, Alvaro; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; COMA, Marc; TARRÚS, Marc.