dimecres, 16 de maig del 2012

JUVENIL

CN Olot 10  – CN Sant Feliu 13 (2-3 ; 3-3 ; 1-3 ; 1-4)
Diumenge 13-05-2012


Amb una grada força concorreguda i un ambient molt maco, aquest diumenge es va jugar un d'aquells partits que per la seva importància és emocionant presenciar-los. Els dos equips que s'enfrontaven es disputaven el lloc que quedava per jugar la promoció d’ascens.
El partit no va tenir el guió que els locals s’esperaven i quasi tot el partit van anar per darrera en el marcador sense poder avançar-se en cap moment.
No va ser ni el millor ni el pitjor partit dels juvenils olotins, però no van jugar al nivell que saben,i això és molt necessari en partits d’aquestes característiques. De fet era el primer partit que disputaven amb quelcom important a guanyar o perdre i aquesta pressió extra es va fer notar en el joc local.
Malgrat tot, els jugadors van deixar-s'ho tot dins l’aigua; podem considerar que no van fer el millor partit, però no podem dir absolutament res de l’actitud demostrada. Es van comportar com uns grans esportistes lluitant fins al final.
Cal felicitar-los per l’excel·lent temporada feta, tot i que va faltar la cirereta a sobre el pastís per arrodonir-la. La idea és  començar a treballar per poder fer-ho millor la propera temporada.
També hem de felicitar al CN Sant Feliu ja que va ser superiors als locals durant el partit.
I per sobre de totes les coses agrair al públic que va estar recolzant en tot moment a l’equip, jugadors d’altes categories, pares d’altres categories i als pares dels jugadors juvenils que els han acompanyat al llarg de tota la temporada.

En nom de tot l’equip juvenil del CN Olot, moltes gràcies a tots!

REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel (1); ROURA, David; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (2); MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel; ABEL, Arnau (2); EL FENNIR, Vladyslav.