dimecres, 25 d’abril del 2012

INFANTIL



CN Molins de Rei 12- CN Olot 9 (0-1/3-2/2-0/2-1/1-2/4-3)
Diumenge  22-4-2012

Penúltim partit de la fase regular infantil, i en aquesta ocasió els waterpolistes olotins tornaven la visita al Molins de rei.
Partit es va assemblar molt al disputat a la primera volta, amb moltes alternatives en el marcador, i aquest, sempre ajustat amb diferències de com a màxim 2 gols amunt o avall. Cada equip va ésser capaç d’aprofitar els seus punts forts i a la vegada atacar fermament les debilitats del contrari. El partit es va decidir en un darrer quart molt anotador on els locals van ser capaços de distanciar-se dels tres gols que reflecteix el marcador final.
Tot i la derrota es va realitzar un gran partit en la majoria de facetes dels joc i sense cap mena de dubte els joves waterpolistes olotins van passar-s’ho bé a l’aigua i van gaudir del  nostre esport.
S’ha de seguir treballant pensant ja en l’aparellament de final de temporada, per aquí sí, treure un resultat a favor dels olotins.

PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; MARTÍ, Gerard; Pujolar, Marc; AGUILERA, Víctor; AGUILERA, Ivan; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil;  ABEL, Pau.