dissabte, 31 de març del 2012

Campionat d'Espanya per autonomies

L'últim cap de setmana de Març a Jaén es va portar a terme el Campionat d'Espanya per autonomies tant Femení com Maculí .
Ambdós equips van aconseguir guanyar el campionat amb certa facilitat i això ens afecta directament ja que entre els integrants de la selecció masculina hi van prendre part dos integrants del nostre club: Ferran Plana com a seleccionador i Pau Abel com a part de l'equip que va lluitar per aquesta fita.
Enquadrats en el grup A van aconseguir guanyar al País Basc per 19 a 0,  al País Valencià  per un 18 a 0,  a Aragó per 18 a 2 i a Andalusia per 14 a 5. Així van aconseguir la primera plaça del grup i la classificació per a la gran final contra Madrid.
A la final després d'un contundent parcial de 10 a 1 d'inici, l'equip català va assolir el Campionat amb un 11 a 5 definitiu que demostra un any més la superioritat de waterpolo català arreu de l'estat.
La participació d'en Pau ha estat segons el seu seleccionador en la línea notable de tot l'equip, molt seriosos en defensa, ordenats i desenvolupant un excel·lent treball d'equip.

Classificació final:

1- Catalunya
2- Madrid
3- Ceuta
4- Aragó
5- Andalusia
6- Navarra
7- València
8- Galícia
9- País Basc

FELICITATS A TOTS DOS PER L'ÈXIT ASSOLIT !!!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

ENHORABONA NOIS!!!

Tiendas Olot ha dit...

Molt bé nanuss!! Segiu aixins que em de arribar lluny!!!!!!