dilluns, 5 de març del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN Molins de Rei 4 – CN Olot 3 (3-0; 0-0; 0-0, 1-3)
Dissabte 28-01-2012

Considerant que aquest era un dels partits assequibles de la competició, cal donar el resultat com a decebedor. Però si ens parem a  analitzar tots els elements que apareixen al llarg del mateix es poden aspectes força positius.
Deixant a part el 5 primers minuts de partit en els quals es van encaixar els 3 primers gols, la defensa realitzada durant la resta del partit va ser molt bona, ja que, al marge de tenir present que el resultat és evidentment curt, les del molins ja no van gaudir de posicions còmodes per marcar i només una superioritat va permetre augmentar el marcador.
En canvi, a les olotines els pesa molt el fet d’afrontar-se a partits en que a priori són superiors, com el d’aquest cap de setmana, i això es va veure reflectit en les seves accions d’atac.
 Al llarg de la segona i  la tercera part el pes del joc va recaure en les olotines que van errar infinites ocasions de gol, incloses tres superioritats numèriques. Només encertant un parell d’ocasions, s’hagués dibuixat un mapa diferent del partit. De fet no es van treure la por de sobre fins a la quarta part quan  el resultat ja estava ben decantat.
Cal treballar sobretot aquesta sensació de por a l’hora d’afrontar situacions de responsabilitat.
Malgrat el disgust, cal destacar l’esperit de lluita de les olotines independentment del resultat del marcador un aspecte que s’ha d’explotar en partits com aquests.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (2); JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester; SAMPERE, Adela; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanesa; MASSEGUR, Bàrbara; GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; SANCHEZ, Marina; FUENTES, Cristina.