dimarts, 28 de febrer del 2012

JUVENIL

CN Premià 6  – CN Olot 13 (1-4; 1-3; 2-3; 2-3)
Diumenge 26-02-2012 

Els juvenils de l’Olot van assolir el primer objectiu de la temporada guanyant al CN Premià 6 a 13 a domicili.
Els olotins necessitaven puntuar per poder classi ficar-se entre els quatre primers i seguir tenint opcions de jugar la promoció d'ascens. En tot moment els olotins van tenir el partit controlat i a estones desenvolupant un joc de contraatac molt bo. També van deixar-nos a la retina gols de gran qualitat, no tant pel seu valor individual com pel col·lectiu amb triangulacions, desmarques, etc. Va ser un partit molt agradable de veure per part de tots els pares olotins que es van desplaçar.
Ara hi haurà 3 setmanes de descans per fer front a la segona fase que dóna accés a la promoció als dos primers classificats. En aquesta nova fase tots els partits seran de gran qualitat ja que el nivell dels 4 equips es alt i molt semblant  i possiblement es decidiran per petits detalls; s’haurà d’estar molt concentrats en tot moment.
Els rivals son vells coneguts, el CN Manresa (equip invicte en la primera fase), el CN Rubí (que va guanyar els dos partits als de la garrotxa), el CN Sant Feliu (que van tenir una victòria i una derrota amb els olotins) i el CN Olot.
Malgrat els resultats fets en la primera fase, l’Olot pot guanyar a qualsevol dels tres equips, però haurà de treballar durament per arribar als partits en les millors condicions possibles i compertir-los amb el màxim de garanties.
Felicitats nois per la temporada que esteu fent! 

REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (2); COLOMER, Sergi (3); GASULLA, Miquel (4); MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel (1); ABEL, Arnau (3)



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona nois! Ara toca entrenar més fort encara per la segona fase. PODEU!!!

Unknown ha dit...

Felicitats nois, ens veiem el dia 18/03 a manresa.