dimarts, 7 de febrer del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN Olot 13 CN Badia 10 (2-2; 2-2; 4-3; 5-3)
Dissabte 04-02-2012


Ja tocava !
I tocava guanyar d’aquesta manera, contra l’equip amb el qual es té més rivalitat i demostrant que hi ha geni de sobres per afrontar partits com aquest.
I és que no hi ha res a retreure de l’actitud de les olotines en aquest partit. En tot moment van estar concentrades a la recerca de l’objectiu principal que no era res més que lluitar al màxim de les possibilitats de cadascuna, no donar el partit com a acabat fins al xiulet final i intentar sortir satisfetes del treball a l’aigua.
Pel que fa al partit en sí, les dues primeres parts van ser complicades ja que el Badia aprofitava molt bé les petites errades que cometien les olotines. Poc a poc però, aquestes van anar agafant el timó del partit i van començar a marcar unes distàncies més que còmodes per poder gaudir del partit en el seu tram final.
Destacar que les jugadores més jovenetes i per tant més inexpertes es van traient la por del damunt i comencen a participar més del joc col·lectiu tant en atac com en defensa.


SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (3); JAIME, Zaida ; ALBELLA, Ester (5); ROMERO, Mireia;  DESEURA, Gemma; CARRASCO Paula; MASSEGUR, Bàrbara (3); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA Elisabeth; FONT, Laura; FUENTES, Cristina (2).