dimarts, 14 de febrer del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN Catalunya 4 CN Olot 13 (2-5, 0-4, 2-3, 0-1)

Dissabte, 11-02-2012

Partit de tràmit de les olotines contra les últimes classificades, un equip jove i inexpert que malgrat els seus resultats negatius estan fent una molt bona feina que en un futur pròxim els permetrà competir de tu a tu contra equips com el nostre.
Un parcial de 2 a 2 a mitjans de la primera part, demostra la dificultat del les noies del CN Olot per imposar un ritme de joc favorable contra equips inferiors, cosa que aquest any ja s’ha vist, i patit, en els partits contra el Sallent.
De totes maneres aquest passat cap de setmana es va poder aconseguir una victòria còmoda que va permetre donar minuts importants a totes les jugadores, sobretot a les més joves, i així permetre a aquestes que anar agafant responsabilitats i experiència per afrontar pròxims enfrontaments.
Aquesta victòria permet a les olotines pujar una plaça en la classificació i entreveure més clarament quin és l’objectiu d’aquí a final de temporada. Dissabte vinent l’equip rep a les universitàries, un equip clarament superior amb les quals s’haurà de lluitar per extreure’n quelcom positiu.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (2); JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester (2); NOGUÉ, Vanesa ; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma (1):CARRASCO, Paula; MASSEGUR, Bàrbara (4); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth (1); SANCHEZ, Marina (2).