dijous, 2 de febrer del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN Sallent 10 CN Olot 4 (2-2; 1-1; 3-0; 4-1)
Dissabte 28-01-2012 

El partit d’aquest dissabte era un d’aquells que es podia guanyar si s’aconseguia estar concentrats en cada una de les jugades, tant en defensa com en atac.
Durant les dues primeres parts es va veure aquesta tònica, però les olotines van estar molt desafortunades de cara a porteria i això lligat amb un parell de decisions equivocades de la parella arbitral no va permetre que poguessin separar-se en el marcador.
Aquest va ser un handicap que es va arrossegar la resta del partit ja que les del CN Olot van començar a notar el cansament i com a conseqüència la pèrdua de concentració sobretot en defensa, cosa que va donar a les del Bages una avantatge de tres gols potser excessiu tenint en compte que les olotines van crear més ocasions de gol.
En definitiva no ens podem sentir satisfets del rendiment de l’equip en aquest partit i cal una reacció de cara al pròxim, sobretot si parlem des del punt de vista de la preparació física.


VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester (1); SAMPERE, Adela; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; NOGUÉ Vanesa; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara (1); GARRIGA, Vanesa; FONT, Laura; FUENTES, Cristina.