dimarts, 14 de febrer del 2012

INFANTIL

CN Olot 10- CN Molins de Rei 13 (3-3/2-3/1-1/3-1/1-2/0-3)
Diumenge 12-02-2012

Partit molt atractiu i dels que fan afició el disputat pels infantils de l’Olot aquest cap de setmana passat a la piscina de les tries.
Un matx amb moltes alternatives en el marcadors o només es varen veure diferències d'1 o 2 gols amunt o avall pels dos equips fins al final. Cada equip va ser capaç d’imposar el seu estil de joc en moments diferents. Els visitants treien profit d’un gran boia que va aconseguir expulsions amb facilitat als jugadors més importants  pels locals. Malgrat això els olotins van continuar imposant el seu joc d’atac amb el doble boia i aprofitant l'única oportunitat que es va tenir de superioritat numèrica.
El partit es va decidir en un últim quart on els locals van arribar  molt justos de força i això va ser aprofitat pels visitants  per distanciar-se de 3 gols i deixar el marcador en el definitiu 10 a 13 a favor.
La lectura positiva del partit és que els olotins van escurcant cada vegada més la distància que es preveia amb els equips amb els quals s'enfronten  en aquesta fase, el que implica que si es segueix treballant d’aquesta manera tard o d’hora arribarà el primer resultat positiu.


PONS, Lluc; CRIBERO, A; MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; AGUILERA, Víctor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; RUIZ; Francesc; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; ABEL, Pau.