dilluns, 20 de febrer del 2012

JUVENIL

CN Olot 9 – CN Manresa 12 (2-1 ; 3-4 ; 0-3 ; 4-4)
Diumenge 19-02-2012 

Al igual que l’equip absolut, els juvenils del CN Olot van rebre amb baixes importants el primer classificat del seu grup, el CN Manresa.
Els olotins van saber superar en diversos moments la defensa zonal plantejada pels visitants i en defensa es van haver de multiplicar-se per col·laborar amb els companys i amb el porter, que era un jugador de camp.
En cap moment van donar-se per vençuts i van lluitar fins l’últim minut del partit, buscant opcions per poder marcar i trencar la zona que van presentar els visitants. Malgrat provar-ho durant tot el partit una tercera part dolenta en atac va condicionar el resultat final. 
En clau positiva, cal destacar que les baixes que va haver-hi, va permetre l'aportació necessària de tots els jugadors, fet que ha de donar confiança de cara a porteria a tots ells de cara propers partits.
Només cal felicitar als jugadors locals, per l’actitud i entrega demostrada i animar-los a continuar per aquest camí de cara a la segona fase.

REYES, Marc; VELASCO, Gerard (1); ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (2); IBERN, Jan (1); COLOMER, Sergi (1); GASULLA, Miquel (4).